Nettan

Sommarkläder

Hittade ett par shorts idag till Hampus när vi var i Täby efter att ha fixat pass till mig och Hampus och idkort till Magnus.

Var inne på Lindex och kikade, de rutiga jag la upp bild på här om dagen såg väldigt breda ut tyvärr. Däremot hade de ett par längre jeans shorts med mjuk mudd i midjan. Bra med långa shorts då vi får gå ned några storlekar och då blir de ju korta, köpte idag strl.98 och då sitter de bra i midjan. Lite lika Nova Star shortsen jag la upp bild på men utan detaljerna bak på fickorna, och förmodligen ungefär halva priset mot vad de skulle kosta.

Hampus fick pröva dom när vi kom hem och så hade han sitt ”nya” Molo linne till som jag tycker är så tufft. Hittade linnet när vi var på skidsemester i Åre, de har en liten mysig barnbutik med så mycket fint så det var svårt att stå emot och bara köpa ett linne 😉 Vågade mig inte på så mycket annat då Hampus har så olika storlekar och långt ifrån allt som sitter bra, så blir ju lite struligt att byta kläderna om de inte passar när man shoppar i Åre….

 

IMAG1735

 

 

Även insett att vi behöver gå igenom vad vi har för sommarskor, m några passar sen förra året (troligtvis inte) och vad som finns ute i butikerna nu. Som sagt, insett att jag känner mig lite oförberedd men de löser sig 🙂

Och när jag kollade en annan vädersajt så visade den mycket lovande väder för vår resa om drygt 3 veckor 🙂

 

Screenshot_2014-04-09-18-27-23

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.