Nettan

Snart jul?

På riktigt dåligt humör idag så försöker få upp humöret genom att kika igenom min nya kokbok, Pernillas Jul! 😉

I tisdags så var jag och Sofie inne i stan då vi hade sett att Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli hade en utförsäljning av kläder och skor som de själva rensat ur sina garderober, Pernillas egna klädkollektion fanns det en del av för halva priset, Pernilla hade sina kok/bakböcker och Charlotte hade skivor och hennes parfym till försäljning.

Jag hittade en härlig sommarklänning från Pernillas kollektion, så ja okej, jag längtar väl efter sommaren först och främst då så jag kan å använda min nya klänning 🙂 Har faktiskt blivit flera klänningar inhandlade senaste månaden, jätte nöjd då jag inför förra sommaren rensade ur nästan alla mina sommarkläder då de inte passade längre, tappat formen efter massa tvättar m.m.

Men det jag sitter och kikar i nu är Pernillas julkokbok 🙂 Jag hade redan hennes andra bok Pernillas Praliner som jag tycker är jätte bra, mycket inspirerande bilder och det tycker jag är viktigt i en kok/bakbok. Fick den dessutom signerad av henne när jag köpt den, lite kul. Hon var väldigt trevlig måste jag säga, och jag råkade visst hamna på 2 bilder på hennes blogg… Hon fotade mig när jag stod och betalade och sen frågade hon om hon fick fota sig med mig och Sofie och lägga upp på bloggen. Vi blev nog lite ställda båda två, blev ju liksom lite omvänt där 😉 Annars så hörde och såg vi flera som frågade om de fick ta ett kort tillsammans med någon utav dom, men här blev det liksom tvärtom , haha 🙂

Så därav längtan till jul 😉

 

IMAG1324 IMAG1322

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.