Nettan

Från en fredagsmiddag till en annan

Ja förra veckan hade vi en jätte härlig fondue middag i Åre, idag hade vi en riktig svensson fredagsmiddag med Tacos. Barnen bestämde 😉

Det som är bra med tacos är att barnen gärna hjälper till att fixa middagen, så därför har det blivit det ganska så ofta sista tiden. Perfekt idag till exempel då jag hade riktigt ont i nacken. De är jätte duktiga på att hacka grönsaker och hjälper till att duka bordet med alla skålar och tillbehör.

Fick sällskap av Sofie också, hon kom över på fika under eftermiddag och stannade sen kvar på middag också. Trevligt med sällskap då Magnus jobbar kväll. Blev även bestämt att Sofie kommer över imorgon och gör sällskap när det är första Mello deltävlingen 🙂 Så kul att det är igång nu igen!

För övrigt så har fredagen inte varit särskilt lyckad, min rygg och nacke tog stryk ordentligt efter att ha hjälpt Magnus att få upp vårat nya matbord igår. Men hade inte direkt något val, bordet behövde komma upp och han kunde inte fixa det själv. Jag hoppas det bara inte blir värre!

 

 

IMAG1119

 

IMG_20140131_192930

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.