Nettan

Paketkalendrar till barnen

Nu är jag äntligen färdig med alla paketen, det tog sin tid att slå in 48 små paket. För små paket är nog  jobbigare än stora tror jag, speciellt då det inte heller är helt fyrkantiga….

 

En gammal tradition som barnen älskar och som jag tycker de ska få ha kvar 🙂 Jag fick paketkalender varje år när jag var liten som min farmor och farfar fixade. Sen när Jennifer nästan var 2 år så började hon få paketkalender, en likadan som jag hade och det var fortfarande min farmor och farfar som fixade den.

När Hampus sen var 1,5 så kom det in en helt ny kalender, min pappa och hans fru gjorde då till Hampus och farmor och farfar till Jennifer. Sen har de gjort vart annat år.

Men nu är barnen väldigt noga med att de ska vara hyfsat lika och vi har lite bättre koll på alla dessa små saker som de tycker om, så i år så tog jag över och har fixat båda barnens kalendrar. Vi tycker att de ska vara små paket, ”riktiga” paket får de ju på julafton 🙂

Så det är små armband, samlarbilder på One Direction och monster high, tandborste, tandkräm, strumpor, läppglans m.m. för Jennifer.

Turtles kort, små dinosaurier, kalsonger, strumpor, pixi bok, tandborste, tandkräm m.m. till Hampus.

Och till båda barnen så är det godis på lördag och lite mindre godis på söndagen. Vi brukar ofta glömma bort lördagsgodiset, så nu kommer de nog bli nöjda 😉

 

IMG_20131128_003109

 

Hampus paket!

 

IMAG0308 IMAG0317

 

Jennifers paket!

JIMAG0316

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.