Nettan

Loppi Blogbag!

För några dagar sedan fick jag hem en härlig Loppi Blogbag 🙂

 

Den lilla flaskan är SweetDrops Stevia med chokladsmak. Ska tydligen vara ett mycket nyttigare alternativ till socker och andra sötningsämnen. Den här kan man använda några droppar i ex. mjölken istället för Oboy pulver, eller smaksätta naturell yoghurt. Tror även att den ska experimenteras lite med när vi bakar 🙂  Den finns även i flera smaker.

 

Barnängen Deo, har testat detta märke innan men med annan doft och det är en favorit. Alkoholfri och passar om man har känslig hy.

 

Santa Marias nya krydda Coriander & chili, riktigt spännande krydda tycker jag 🙂 Gillar dessa kryddor med kvarn, blir så mycket mer smak av dessa.  Blev sen lunch idag så middagen fick bli en toast med majonäs, ägg och kräftstjärtar. Brukar bara toppa med lite pressad citron över, men idag så kryddade jag med den här kryddan istället. Blev riktigt gott! Tänkte även testa någon dag med en skaldjurscocktail med mango och så den här kryddan i, tror att det kan bli riktigt gott.

 

Reztart är ett näringsrikt mellanmål med lågt GI. Den här med smak av äpple och kanel, god tycker jag. Tycker det är jätte bra med såna här sorts mellanmål då man inte riktigt har tid att äta ordentligt men behöver ladda upp med lite extra energi.

 

Croodarna DVD, kom riktigt passande den här veckan. Lite småhängiga både jag och barnen idag så då låg vi i soffan och kollade på film. Jag brukar tycka barnfilmer är ganska så tråkiga…. Men den här var rätt så underhållande för oss allihopa 🙂

 

Riktigt kul att få hem dessa produkter!

 

IMAG0191

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.