Moa

Söndag

Så gick hela den här veckan och jag har helt glömt av bloggen. I början av den här veckan var jag, Esther och Sally sjuka. Mest Sally, hon låg på runt 40 graders feber i flera dagar stackarn. Men Esther hade också feber och missade sin gymnastikträning till sin besvikelse.

Helt sjukt hur mycket sjuka vi varit det här året. Vill bara vara friska allihopa. Jag hade min sista kritikklass i kursen jag läser. Nu är det bara sluttampen och jag har fotat ännu mer till mitt projekt den här veckan. Är så stolt och det blir SÅ fint resultat, längtar till att få presentera det för mina klasskamrater.

Igår var jag iväg och fotograferade mina vänner Bea och Einar. De ska gå på bal och Bea hade en så fin klänning som hon fått uppsydd. Bilderna blev helt magiska och jag önskar jag kunde visa er men i respekt mot deras önskan får bilderna tyvärr ligga kvar på min dator.

På kvällen var jag ute och åt med Bea. Det var så otroligt mysigt och länge sedan vi kunde prata så mycket och på det sättet man kan prata när man inte har barnen runt sig, speciellt Esther har ju en förmåga att höra precis ALLT! Sedan gick vi vidare och drack några drinkar.

Tjejerna sov hos min mamma. Första gången någonsin som Sally sover borta från oss. Det hade gått bra förutom en incident när hon trott mamma var jag och bet henne i bröstet, haha!

Idag har vi haft en riktigt lugn söndag. Vi tog en liten promenad i kylan, åt söndagsfika och var en stund i lekparken. Så mysig och perfekt söndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.