Moa

Onsdag

Hej finaste ni! Hoppas ni haft en fin onsdag!

Nu har Sally ganska nyss somnat. Hon har varit otroligt svår att få att sova de senaste dagarna men nu äntligen! Så jag sitter och funderar på om jag ska plocka undan lite i lägenheten eller bara slappa. Jag väntar på att Kristoffer ska komma hem, han slutar 10 och skulle träna efter så det tar ju en stund till.

Jag tror Sally måste vara i någon fas för hon har varit så otroligt ledsen och arg idag. Skrikigt för minsta lilla, vägrade äta lunch och fick ett utbrott när vi hämtade på Esther på föris, vanligtvis älskar hon att hämta Esther så det var verkligen inte som vanligt.

Men idag sov hon iallafall två gånger så det var bra! När vi hämtat Esther så gick vi till lekparken, Esther cyklade och Sallan fick åka vagnen.

Vi var bjudna på middag hos min mamma idag så hon mötte upp oss på lekparken och tog sällskap med oss hem till henne. Älskar att äta middag där, speciellt när jag är själv med tjejerna. Så mysigt!

Imorgon är Kristoffer ledig, hans enda lediga dag den här veckan! Då ska vi passa på att tvätta, haha! Inte så kul men det måste ju göras tyvärr. Känns som man alltid, alltid ligger efter med tvätten? Usch så tråkigt det är!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.