Moa

Helgen

Hej!

Så fort den här helgen gick! Hoppas ni har haft en bra en. Kristoffer har jobbat hela helgen så jag har hängt mycket själv med tjejerna.

Igår var vi en stund på stan och kollade på matmarknaden som är här i stan. Esther hade ett mission och det var att köpa en macaron, de såldes tyvärr inte styckvis så hon fick glatt köpa 7 stycken. Inte henne emot.

Jag glömde givetvis att ta bild så här kommet en liten screenshot från min instastory.

Vi åt lunch på Vigårda, hamburgare! Så himla gott. När Kristoffer kom hem somnade jag i soffan och sov förbi middagen haha. Jag var så himla trött!

Idag jobbar Kristoffer kväll men på förmiddagen hann vi med en liten sväng på Erikslund och brunch på Ikea. Tycker inte att deras brunch är super faktiskt, känns som den blivit sämre tyvärr. Men ändå mysigt att komma iväg. Sedan åkte han till jobbet och eftersom Esther har gympa på söndagar så var tjejernas faster Tove barnvakt åt Sally under tiden.

Efter gymnastiken åkte jag och Esther till barnens syssling Williams treårskalas, där även Sally och Tove var. Så vi hängde där en stund innan det var dags att rund av för att åka hem och äta middag. Fullspäckad söndag med andra ord!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Hej! Du har alltid så himla fina bilder! Kollar din Instagram varje dag och gillar verkligen det jag ser. Jag är lite nyfiken på hur du redigerar dina bilder?