Moa

Fredag

Hej på er!

Har ni haft en fin fredag? Vi har verkligen haft en superhärlig dag. Kristoffer jobbar kväll så han gav mig sovmorgon, så himla skönt! Vi åt halloumiburgare till lunch tillsammans, rester från igår när vi grillade. Så himla gott!

Sedan åkte han till jobbet och jag tog med mig Sally och åkte och fotade på en äng med raps! Fick till några fina bilder till ett samarbete jag har också även några gulliga på Sallan och mig. Sedan tröttnade hon.

Vill fota ännu mer där med Esther också, det är så himla fint nu när rapsen blommar!

När vi fotat klart åkte vi och hämtade upp Bea innan vi åkte till en lekpark. Där fick Sally leka loss! Så himla bra lekpark som var anpassad för små barn, så hon kunde verkligen röja. Superkul att se.

Sedan hämtade vi Esther och åkte för att äta lite glass vid hamnen. Bra fredag! Nu väntar jag bara på att Kristoffer kommer hem, men är så trött så finns risk att jag däckar innan haha!

Trevlig helg finaste ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.