Moa

Veckan hittills

Godmorgon på er!

Redan onsdag, så fort dagarna går nu. Att vädret är så fint har gjort att jag lägger ifrån mig telefonen mycket mer och bara suger i mig så mycket d-vitamin jag kan. Har råkat bli en aning för röd i ansiktet.

I måndags var jag med tjejerna till vallby friluftsmuseum tillsammans med min vän Linnea och hennes dotter Freja. Nu när värmen kommit har de tagit ut djuren så det var massor med djur där nu.

Det är så fint nu när körsbärsträden blommar!

Igår var Kristoffer ledig och vi röjde på balkongen, åkte till återbruket och planterade massor till balkongen. Så förhoppningsvis kommer vi ha det ena och det andra växandes därute framöver. Är så otroligt sugen på att köpa en soffa att ha därute (just nu har vi ett så trist bord och skitfula stolar, haha). En soffa och lite annat smått och gott skulle verkligen göra sig fint. Men snålar lite för jag vill gärna köpa en ny drönare, så är i valet och kvalet. Soffa eller drönare? Vad ska man välja? Beslutsångesten!

Den här soffan har vi kikat på! Älskar den! Kommer från Ikea och heter Mastholmen. Får klura lite på detta känner jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.