Moa

Vår påsk!

Hej!

Jag hoppas att ni hade en underbar påsk. Vi har verkligen njutit av familjetid och farit runt på massor med olika ställen. I fredags var vi ute hos min pappa och träffade min lillebror, lillasyster, faster och fasters man. Där fick barnen leta påskägg och vi grillade till lunch.

Jag hade bakat brownie som vi tog med och bjöd på. Bjöd även på en show när jag flög upp vår drönare högst upp i en grantopp. Den lyckades fås ner av 3 starka karlar tillslut, haha! De skakade på granen, klättrade på en stege och sågade ner lite grenar, sen så! Tur att Kristoffer är envisare än mig i sådana lägen. Jag provade att kasta en frisbee mot den men var flera meter ifrån så då gav jag upp direkt, haha!

Vi for sedan vidare till Kristoffers mormor och morfar på ännu mera fika. Middag åt vi hos mamsen! Fullspäckad dag med andra ord. Även lördagen var full rulle för mig och tjejerna. Kristoffer jobbade men vi åkte ut till min pappas hus igen för då hade min kära kusin och hennes tjej också kommit dit. Så vi var där HELA dagen, åt middag osv. Så mysigt!

Såklart var också söndagen full fart. Kristoffer jobbade tyvärr då med… Men jag och tjejerna var med deras faster i lekparken, åt lunch ute och när Kristoffer slutat var vi utbjudna på middag med hans mamma och sambo.

Blev ett långt inlägg som vanligt, haha! Men det får ni ta. KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.