Moa

Så mycket fint

Jag har beställt SÅ mycket fina kläder till Sally på sista tiden. Zara har fått in extremt mycket fina plagg nu till vår och sommar, så jag kunde inte låta bli. Hennes garderob behöver verkligen uppgraderas med storlek 80/86 nu när jag rensat ut massor med.

Älskar dessa hängselbyxor med volang. Är från Zaras miniavdelning så de går bara upp till storlek 80 tyvärr, men de får lova att passa haha! Ni hittar dem HÄR.

Gul sparkdräkt HÄR, blus HÄR, trosa med hängslen HÄR, grön klänning HÄR

Jag la en ny beställning häromdagen med detta ovan (minus trosorna med hängslen för dem fick vi hem i den första beställningen). Hur fint? Tog allt detta i storlek 86 så antagligen är det lite stort men passar nog till sommaren. Hoppas det iallafall!

Finns verkligen massor med fint på zara nu och vill bara handla ännu mer, men får hålla i pengarna nu hehe. Vilket av dessa plagg är ert favorit?

Här har Sally de söta trosorna med hängslen och Esthers gamla kavat. De allra första skorna jag köpte när hon låg i magen. Så kul att även Sally kan ha dem nu! Mössan är det jag som stickat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.