Moa

Måndag

Hej på er!

Idag var Kristoffer ledig och ville ha en heldag med tjejerna utan mig haha! De åkte iväg till badhuset tidigt så när jag vaknade upp var jag helt ensam hemma. Jag passade på att städa och bara ta det lugnt en stund.

Sedan satte jag mig ner för att spela in en q&a till youtube. Men först blev minneskortet fullt och sedan dog batteriet så imorgon får jag fortsätta… Vet inte om det är meningen att jag ska hålla på med youtube helt ärligt, tog ju flera dagar att lösa problemen på våra Macs och när det väl är löst så kraschar den ena med en helt färdigklippt vlogg på… Så drygt! Måste nog åka med den till en mac store för den är relativt ny och borde ju fungera.

Igår sydde jag klart en liten turban till Sally! Hur gullig är hon inte i den?

När Kristoffer och barnen äntligen kom hem så åkte vi till Netonnet och Ica för att handla lite till middagen. Våra vänner Bea och Einar kom på middag och vi bjöd på ceasarsallad! Det är så gott och enkelt.

De stannade kvar och spelade plump när barnen lagt sig. Väldigt roligt även om jag tyvärr inte vann den här gången..

Nu är det sovdags! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.