Moa

Sammanfattning av vår vecka

Hej på er,

Här kommer ett litet inlägg äntligen, mitt i natten. Veckan gick och jag glömde faktiskt av bloggen lite grann, vi har gjort så mycket men egentligen ingenting den här veckan.

I söndags så började Esther på gymnastik, som hon längtat och väntat! Äntligen dags för riktig gymnastik i en riktig gympahall. Att se henne där, fokuserad och noga lyssnande på sin tränares instruktioner gjorde mig så stolt. Hon kommer bli en toppengymnast den där tjejen.

Jag har sorterat och renast bland våra barnkläder nästan hela veckan för i fredags åkte jag och lämnade in dem till klädbytardagarna här i stan. Så otroligt skönt att bli av med alla kläder. Kånkade fyra överfyllda Ikeakassar på armarna och nu har jag tyvärr träningsvärk, haha.

Fotograferade endel till mitt projekt i skolan någon dag med. Tvekade så länge om jag skulle publicera ovan bild på min instagram, kände att den inte riktigt följde mitt flödes röda tråd men så gjorde jag det ändå. Och wow vilken respons jag fick, det hade jag verkligen inte väntat mig. Är helt överväldigad och ännu mer taggad på att jobba vidare med projektet nu.

Jag har även hunnit med att klippa av mig massor med hår, sticka klart Sallys mössa, träffa vänner och familj samt vara ute endel i det fina vårvädret.

Jag vet inte, men jag tror att jag kan lida av någon släng av årstidsskiftesångest. Jag har märkt att varje gång en ny årstid är på intåg blir jag låg och min energinivå går ner massor. Jag grubblar mer än vanligt och får inget ordentligt gjort. Det brukar gå över relativt fort, på någon vecka eller två, men den här veckan har varit just en sådan. Så konstigt för jag vill ju ha vår och varmare väder, så det har nog mer med själva förändringen att göra. Någon av er som känner igen er?

Just det, två viktiga saker till innan vi avslutar det här otroligt långa och osammanhängande inlägg.

1. Jag har sökt till högskolan! Sjuksköterska. Dock grubbelmoa vet inte om det är rätt, men sökt har jag gjort iallafall.

2. Igår och idag åt vi pasta till middag, pasta aglio e olio närmare bestämt. Älskar det. Egentligen är det bara pasta och massor med vitlök men det är magi. Googla recept och prova ska ni se. Lovar att ni inte blir besvikna. Bästa är att det tar ca 15 minuter att laga med.

Kram och godnatt på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.