Moa

Badhuset

Idag var Kristoffer äntligen ledig! Han jobbade ju hela helgen så kändes skönt att ha honom hemma idag. På förmiddagen tog vi det bara lugnt, Sally sov middag och sedan beställde vi pizza till lunch. Sedan blev vi trötta på att bara sitta hemma och bestämde oss för att åka till badhuset en stund.

Det var helt folktomt när vi kom dit. Vi hade hela barnpoolen för oss själva. Helt perfekt! Både Sallys och Esthers vattenvana har verkligen växt. Esther är som en fisk och är mer under ytan än över. Är så otroligt skönt att se den utveckligen på henne då hon varit väldigt rädd för vatten förut. Jag fick inte ens tvätta hennes hår när hon var yngre. Nu kan hon nästan simma och dyker omkring massor, så det är helt fantastiskt!

Sally har alltid älskat vatten men ändå velat ha oss nära när hon badar. Idag ville hon inte ens det utan skrek som en gast när vi höll i henne. Så hon flöt runt med sina armpuffar själv och försökte smita iväg till rutschkanan hela tiden, haha.

Så mysigt och rolig dag vi hade. Blir nog badhuset snart igen för oss, man märker verkligen att tjejerna uppskattar det massor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.