Moa

Vår vecka

Nu var det nästan en vecka sedan jag skrev här sist. Den här veckan har gått i ett utan att vi egentligen gjort något. Vi är äntligen friska allihopa här hemma och det känns så skönt! Men efter den här vintern och alla sjukdomar vi drabbats av är jag rätt matt ändå. Jag måste sätta igång och göra saker igen för då får jag tillbaka all energi. Ju mer jag bara går här hemma desto segare blir jag.

Den här veckan kickstartade jag med att åka till Stockholm med tjejerna. Vi var inbjudna på ett event på Loppi som fina Andrea höll i, en premiärlunch för att fira att nya säsongen av Unga Föräldrar började nu i veckan. Så himla mysigt litet event, är så glad att vi åkte! Kändes lite övermäktigt att åka själv med barnen till Stockholm först men det gick över förväntan!

Båda tjejerna var helt slut efter och somnade på tåget hem. Gullisarna.

I tisdags jobbade Kristoffer kväll och vädret var så fint här så jag passade på att umgås med mamsen och ta en långpromenad. Hoppas verkligen att våren kommer nu!

Har också försökt fotografera till mitt projekt jag har i skolan, blev inte helt nöjd med resultatet så nästa vecka ska jag verkligen fota massor!

Träffade Wilma och hennes son Bentley idag också. Vi hängde hela förmiddagen på Leos lekland. Bästa stället att vara på mitt i veckan med galna barn helt klart! Så lite folk och så mycket lekyta. Sally somnade som en stock i bilen på väg hem sen så jag kunde äta min lunch i godan ro. Lyxen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.