Moa

Fredag

Vill börja det här inlägget med att tacka för all fin respons jag fått på det senaste inlägget, både här och på instagram. Ni är verkligen guld värda, är så glad att jag har er! Att skriva om bebislängtan och svårigheter att få barn är väldigt privat och men jag tog för länge sedan beslutet om att vara öppen med det, både för att det för min egen del hjälper så otroligt mycket att berätta och dela med mig av mina känslor. Dessutom så hör det alltid av sig mängder med människor som tackar mig för att jag delar med mig och får dem att känna sig mindre ensamma, bara det ger mig facit på att jag gör rätt som skriver om det.

Någon frågade om jag lider av PCOS (att man inte får ägglossning), nej det för jag inte. Iallafall inte vad jag vet men misstänker det inte heller.

Nu till vår dag. Idag hade det äntligen gått 72 timmar sedan sista symptom på magsjuka här hemma! Så jag tog med mig Esther för en liten shoppingtur på Erikslund. Vi kikade på Ginas nya kollektion för barn, Esther shoppade en kjol i leopardmönster. Vi handlade även massa förvaring samt pysselgrejer till henne. Så mysig dag med min stora tjej! Vi passade även på att blogga för nu ska vi prova på youtube! Känns både kul och läskigt!

Min jacka HÄR* och Esthers HÄR* (eller våra och våra, vi provade men köpte inte, ångrar mig nu för hur gosiga?)

Vi filmade med min telefon så efter ett litet tag blev den full på minne och batteriet dog, orutinerad vloggare minst sagt! Men nu ska jag prova att klippa ihop det som blev filmat och se hur det blev iallafall! Vill ni prenumerera på kanalen kan ni göra det HÄR, så missar ni inte när första videon kommer upp!

Hoppas att ni haft en fin fredag, KRAMIS

*länkar med denna symbol är Adlinks vilket betyder att jag tjänar pengar på varje klick.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.