Moa

Unga föräldrar

Igår berättade jag en rolig nyhet på min instagram, nämligen att vi ska vara med i ytterligare en säsong av Unga Föräldrar! Det börjar sändas på tisdag 19/3 på TV4play och cmore. Så himla roligt!

Vi började spela in programmet i november och filmade fram till slutet av februari, så det är några månader av film från vår vardag. Jag är nog lika nyfiken som er på avsnitten för jag minns knappt vad jag filmat faktiskt! Man filmar så mycket att det blir en del av vardagen och iallafall jag glömmer vad jag filmar haha, så det ska bli superkul att se! Är ju lite nervös av vad som tas med eftersom jag tydligen lider av extrem glömska och inte minns om jag sagt något dumt i synk. Jag vet ju aldrig vad jag säger. Men det är nog helt lugnt, hoppas jag haha!

Ni har ju bett flera gånger sedan förra säsongen att vi ska ge er mer rörligt material och nu får ni äntligen det! Tanken är att dra igång även en youtube-kanal, men jag måste bara sätta mig in i det ordentligt. Har varit så mycket med skola, jobb och sjukdom så det har legat på is. Hoppas kunna hinna med det de närmaste veckorna iallafall. Tycker ni att det vore kul med oss på youtube? Kommentera gärna isåfall så jag vet att någon vill kika. KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.