Moa

Ingen bättre vecka

Varning om ni är känsliga att läsa om magsjuka

Jag som i mitt senaste inlägg hoppades på att den här veckan skulle bli bättre än förra, tji fick jag! Jag trodde ju att Sally bara spytt pga två tänder på väg i lördags kväll. Hela söndagen gick och hon mådde hur bra som helst, även natten till måndag och nästan hela måndagen var hon hur pigg och glad som helst, inte en spya. Men så på eftermiddagen efter att jag tagit en långpromenad i spåret med en vän spydde hon ner hela sig, bilen och bilstolen. Fick svänga in på Burger Kings parkering och sanera både bil och barnet.

Då trodde jag faktiskt fortfarande att det var tänderna… Men på natten till tisdagen började även Esther att kräkas och tjejerna avlöste varandra. Den natten var helt jäkla fruktansvärd. Jag som är så otroligt jäkla rädd för spyor låg på helspänn hela natten, så fort Esther rörde en fena ryckte jag till.

Två snapshots på minsta sjuklingen, ändå rätt glad trots omständigheterna.

Jag är så rädd att spy själv, det är det absolut värsta jag vet. Allt med spyor är så jäkla fruktansvärt att det kryper i kroppen av att ens skriva detta, så förlåt om ni mår lika dåligt som mig när ni läser om det.

Natten då tjejerna var sjuka hade jag iallafall äntligen hjälp av Kristoffer som tog nästan allt. Så igår var vi bara hemma hela dagen och vilade, tjejerna verkar helt friska igen men vi håller oss inne. Kristoffer blev sjuk natten till idag och mår fortfarande inte helt bra.

Ber om ursäkt igen till er som tar illa vid er av det här inlägget. Det gör jag med nämligen men måste skriva av mig om det här förjävliga för jag börjar få panik av att vi knappt haft en enda frisk vecka på hela vintern. Är så påfrestande och orättvist. Har ni varit sjuka mycket i vinter?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.