Moa

Sallys första flätor

Imorse väckte Sally mig lite tidigare än vanligt. Vi låg och myste i sängen och kokade lite på trolls innan vi gick in för att väcka Esther. Men hon var redan vaken när vi kom in och låg i sängen med ipaden i högsta hugg, inte ett dugg taggad på att gå upp! Tillslut fick jag upp henne och ordande lite frukost till barnen.

Jag fick feeling idag att äntligen prova att fläta Sallys hår. Efter frukosten när alla var påklädda och Esthers hår var borstat och plattat (hon som önskade platt hår idag, inget vi gör varje dag) så satte jag Sally i sin matstol med en stor skål russin. Jag hade verkligen tur, hon satt där och pillade med russinen, åt lite men mest plockade hon i och ur. Så jag hade god tid på mig att fläta hennes små lockar. Flätorna blev såklart inte perfekt, hon rörde sig rätt mycket hit och dit. Men att det ens blev 2 stycken är jag galet nöjd med! Trodde aldrig det skulle gå.

Men hur sött är det inte då? Tror jag smäller av så gulligt! Hoppas det går lika bra nästa gång. Brukar ni fläta era barns hår? Jag tycker det är roligt men ofta känner jag inte att jag hinner med det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.