Moa

Påfyllning Sallys garderob

Sally har på sista tiden vuxit ur alla sina kläder! Hon har hur länge som helst haft storlek 62/68 men senaste månaden har det verkligen blivit för smått. Så jag var iväg med mamma förra veckan och hon skämde bort båda tjejerna massor. Sedan var jag till zara och shoppade lite nytt jag med. De har så mycket fint.

Leopard HÄR, grå med små körsbär HÄR, randiga leggings HÄR, rosa med volang HÄR

Blommig klänning HÄR, rosa leopardklänning HÄR, leopardtröjan HÄR och sweatshirt med körsbär HÄR

Lite nya brallor, tröjor och två klänningar har det blivit hittills. Ser ni temat haha? Körsbär och leopard verkar vara min nya grej. Köpte två tröjor till med körsbär (den ena ser ni på bilden här nedan & den andra låg i tvätten) och har dessutom sytt varsina turbaner till tjejerna i leopardtyg. Så typsikt mig att inte köpa en grej när jag gillar något utan måste gå all in, haha!

Men jag måste klicka hem minst lika mycket till (ska försöka hålla mig ifrån Leo och körsbär). Jag har så svårt att hitta kläder som faller mig i smaken just nu. Pyjamaser är med något som verkligen behövs, börjar bli lite skralt här hemma haha. Får nog köpa något storpack kanske!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.