Moa

Onsdag

Nu känns det verkligen som att våren börjar komma ellerhur? Den kom verkligen fort, känner mig knappt klar med vintern faktiskt. Men ändå skönt med vårväder och värme måste jag säga.

Jag tog en promenad i skogen tillsammans med Ylva idag och frös inte. Väldigt skönt! Sedan åkte jag och hämtade Esther från förskolan. Då ville Esther åka och köpa klistermärken som jag lovat henne. Vi ska göra ett litet ”sova hela natten i sin egen säng schema” där hon får sätta ett klistermärke för varje natt hon klarar. Jag trodde inte hon skulle vilja det men hon är superpeppad så det känns underbart! Hoppas verkligen det fungerar så kanske vi alla kan sova lite bättre framöver.

I vårt kök är det kaos just nu då vi ska sätta in en diskmaskin, det saknades vissa grejer så allt bara ligger huller om buller. Så på Esthers begäran åt vi middag på Ikea idag istället. Esther åt som en häst men Sally åt bara ärtor och sylt. Sedan var det dags att åka hem och lägga tjejerna. Imorgon är det förskola för Esther igen. Mina och Sallys planer blev inställda så vad vi hittar på får vi se imorgon. KRAM på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.