Moa

Veckans matlista

Jag tänkte dela med mig av vår matlista för veckan. Jag brukar alltid ha så svårt att hitta på olika maträtter och spenderar otroligt mycket tid på Pinterest för att hitta nya roliga recept. Jag avskyr att äta samma, samma jämt så blir väldigt mycket olika hos oss. Något Kristoffer avskyr, han är absolut med på att prova nytt men tycker att jag kan gå till överdrift när jag aldrig någonsin lagar något gammalt recept igen. Lite överdrivet av honom kan ju jag tycka, haha! Jag gillar bara att variera mig och testa nytt, men såklart lagas gamla favoriter också om!

Här kommer listan för veckan:

Måndag: Thaimat (vi köpte mat idag)

Tisdag: Pastagratäng med broccoli, fetaost och soltorkade tomater

Onsdag: Ceasarsallad med filébitar från hälsans kök istället för kyckling

Torsdag: Tacos / fajitas

Tb till när jag gjorde fish tacos, SÅ GOTT.

Fredag: Falafel i pitabröd

Lördag: Pasta pesto med mozzarella

Söndag: fortfarande oklart men antagligen rester

Brukar ni skriva matlista eller hur gör ni med matlagning hemma hos er? Kristoffer är lite sugen på att prova matkasse men kontrollfreaket i mig är lite rädd för det. Har ni provat? Vad tyckte ni isåfall? KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.