Moa

Händelserik måndag

Hej på er! Ny vecka igen. Vår vecka kickstartade vi med en fullspäckad måndag. Kristoffer var ledig idag, äntligen. Hatar att han jobbar så mycket helger, men samtidigt är det rätt mysigt att ha lediga vardagar tillsammans.

Vi började dagen med att åka och hämta ut vår nya bil. Valet föll på en likadan som vår gamla fast grå. Modellen heter Nissan qashqai och är lite av en stadsjeepsvariant. Vi har älskat vår tidigare så känns tryggt att välja en likadan igen, fast denna gången blev det automat. Längtar tills jag vant mig, nu känns det bara så konstigt att inte växla. Rycker liksom i vänsterfoten för den vill koppla.

Såhär ser bilen ut. Esther fick hjälpa till att dra bort skynket som hängde på! Jag glömde ta en bättre bild på hela bilen men, men. Jag tror att vi kommer vara mer ån nöjda med även den här bilen.

Eftermiddagen ägnades till stor del åt Esthers första lösa tand. Den var så lös men att dra loss den var LÄSKIGT. Hon ville inte att någon av oss skulle röra, fast ändå ville hon det. Tillslut, efter många om och men, tusen försök och ett nervöst sammanbrott så fick jag dra ut den. Nu är hon så stolt! Tanden ligger i ett vattenglas på hennes nattygsbord och väntar på tandfen nu.

Att hon är så stor och tappar tänder känns så himla, himla knäppt. Hon var ju precis nyfödd. Jag minns när jag fick hålla henne första gången, byta hennes blöjor och pussa på hennes lilla fjuniga bebishår. Att tiden gått så fort… Det är verkligen som folk säger, att man märker inte hur fort tiden går förens man får barn. Det går för fort! Jag är en så stolt mamma och alltså WOW, vilken fantastiskt människa jag fått äran att vara mamma till.

Vi har även hunnit med lite sådana där roliga sysslor som storhandling, städning och tvättning idag. Imorgon är det förskola och jobb som gäller igen! Hoppas ni får en fin vecka! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.