Moa

Lördag

Hej på er! Hoppas att ni haft en bra helg hittills. Igår var jag och tjejerna på shoppingtur med min mamma hela eftermiddagen. Hon skämde bort dem så galet mycket och handlade massvis med kläder till dem. De har växt ur nästan alla sina kläder så det var verkligen välbehövligt. Måste fylla på ännu mer! Ska nog beställa hem lite från zara tror jag, de har så mycket fint just nu.

Vi följde sedan med mamma hem och åt middag, det bjöds på massa gott plock! Älskar sådant. Sedan mös vi framför talang tillsammans. Så mysig kväll.

Kristoffer jobbade både igår kväll och dag idag. Så imorse när jag och tjejerna vaknade så klädde vi bara på oss och sedan åkte vi hem till min kära pappa för att äta frukost. Vi var där hela dagen och umgicks. Tjejerna lekte tillsammans med min lillebror August och hade så kul. Sedan somnade Sally i vagnen och sov där i 3 timmar! Inte ofta det händer. Fick lov att väcka henne när det var dags att hämta Kristoffer på jobbet, haha.

Nu sover tjejerna och jag och Kristoffer ska strax ha lite lördagsmys med varsin pizza och godis!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.