Moa

Torsdag

Hejsan finaste ni!

Idag var Kristoffer ledig och Esther var hemma från förskolan så vi har haft en mysig familjedag tillsammans. På förmiddagen när Sally sov middag så målade Esther. Vi har äntligen fått in ett större skrivbord på hennes rum, ska visa er helheten så snart allt är på plats. Att måla, rita, klippa och klistra är det bästa hon vet och nu har hon utrymme till det. Jag vill köpa ett staffli åt henne med men har inte hittat något ateljéstaffli för barn ännu. Tipsa mig gärna om ni vet något ställe som har.

När Sally vaknat från sin vila åkte vi och åt pizzabuffé på Pizza Hut. Deras pizzor är så goda tycker jag, Esther åt fyra bitar medan Sally bara åt majs. Efteråt fick de även varsin glass och den åt de båda med god aptit. Vi hann även med en sväng till Erikslund. Jag köpte tyg för att prova att sy varsin mössa till tjejerna och kikade efter en ny kamera. Är lite sugen på att börja filma mer och kanske testa youtube, då vill jag ha en bra kamera men vet inte alls vilken! Finns så många att jag blir förvirrad, haha. Nu ska jag sätta mig med lite skolarbete innan jag lägger mig. Kram på er❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.