Moa

Onsdag

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra dag. Barnen väckte mig runt sjutiden. Sally är verkligen som en klocka och vaknar vid sju varje dag. Jag lyckades få tjejerna att mysa kvar i sängen till halv 8 iallafall innan jag fick dra mig upp och göra frukost till dem. Vi har börjat med en ny rutin här hemma och äter bara havregrynsgröt med bär till frukost i veckorna, förstår inte varför vi inte gjort så tidigare! Så enkelt, nyttigt och barnen älskar det.

Efter att jag lämnat Esther på förskolan så åkte jag och Sally hem till min vän Leonora. Vi umgicks hela dagen, tog en långpromenad i fina vädret medan tjejerna sov i varsin vagn. Så härligt att våren börjar komma nu?

När Esther slutat åkte vi hem, tjejerna lekte och läste massor av böcker tillsammans. Det är så roligt att se dem med varandra, de leker så fint och är så gulliga mot varandra.

Jag hann även med en liten kort runda till Erikslund med Linn nu på kvällen. Tjejerna behöver så mycket nya kläder just nu, de har vuxit ur allt! Hittade dock ingenting alls idag så får ta en sväng till och verkligen gå igenom varje liten vrå i alla butiker, haha. Nu ska jag umgås en stund med Linn i soffan innan hon ska åka hem. Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.