Moa

Välkomna hit

Hej på er och varmt välkomna till min nya blogg! Jag har sedan ett tag tillbaka känt att det var dags att byta portal, få en nystart och verkligen försöka komma igång med bloggandet igen. Att skriva är en stor del av mig och jag har verkligen saknat det. Så jag hoppas att ni kommer vilja hänga med mig här i bloggen framöver!

Som första inlägg tänkte jag att jag presenterar mig lite. Ni som följt min förra blogg eller på Instagram vet ju vem jag är men för er andra kommer en liten presentation! Mitt namn är då Moa och jag är 23 år gammal, jag föddes i januari 1996. Jag är uppvuxen i Västerås och här bort jag fortfarande kvar. Jag bor tillsammans med mitt livs kärlek Kristoffer och våra två döttrar. Esther som är 5 år och Sally som snart blir 1,5.

Jag är en väldigt öppen och ärlig person, skriver gärna av mig om personliga och känsliga ämnen. Att fotografera är ett av mina största intressen och just nu läser jag en kurs i fotografi på Akademin Valand. Samtidigt som jag studerar är jag även mammaledig med Sally!

Förutom detta är jag en väldigt glad och sprallig tjej. Gillar allt som är kreativt och att lära mig nya saker, umgås med min familj och mina vänner. Jag kommer fylla den här bloggen med allt mellan himmel och jord, massor med barnbilder, matlagning, kläder, inredning, familjeliv, tankar, känslor och mycket mycket mer! Jag hoppas att ni kommer trivas här! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.