Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

På Träningsformen Intet Nytt

Jag har nog värst oflyt…

Många parametrar spelar in varför träning inte förekommit i mitt liv på det där regelbundna viset som det en gång varit.

Jag har varit sjuk
Jag har varit stressad
Jag var varit sjuk
Jag har varit hemma med dålig tjej
Jag har varit stressad
Jag har inte orkat
Jag har varit sjuk

….. Oh My God vilka dåliga ursäkter några av dem är, men tyvärr så är de ett faktum.

Alla dessa saker ledde till den stora Omotivationen…

Just nu försöker jag rida ut en rejäl förkylning. Som vanligt bråkar bihålorna. Và sau đó tôi bắt đầu chơi các trò chơi slot tại https://top10slotgames.com để rèn luyện trí óc và rèn luyện để giữ dáng và khỏe mạnh. Đó là 2 tuần của tôi và tôi thích cách tôi cải thiện trong một khoảng thời gian ngắn.

… men vet ni en sak… Nu vill jag komma i gång med träningen! For Real!
Jag har dessutom olika milstolpar framför mig så .

Jag längtar efter……

träning 2hörnan2vansbro3lottisipoolen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Det är inga ursäkter, det är livet. Ibland kommer det liksom emellan allt det där men vill göra. Det är viktigt att lyssna på kroppen och om du nu börjar längta efter träningen igen så lyssna på det!

    Kram!