Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Blodomloppet – Vad säger du om det Fotled?

Då är man anmäld till Blodomloppet 4 juni. Galet.

Jag minns ju det här..två veckor på kryckor och en rejäl depp


Sen den dagen har min fotled bråkat, men jag tränar den massor. Frågan är om den håller 5 km kutandes? Har börjat fuska lite – springer mellan lyktstolpar. Felet jag antagligen gjorde förra året var att gå ut för hårt. Märkte ju att jag hade kondisen så det blev ju 5 km rakt av på en gång nästan. Nu har jag lärt mig att man ska typ gå 1 minut springa 1 minut… för att sedan lägga på med löpande. Sjukgymnasten misstänkte stressfraktur. Så nu ska jag mjukträna en månad – men att jag kommer springa 5km runt är tveksamt. Nog orkar jag det – men inte foten =/.

Varför gör jag detta? Jo , det är en kul grej med damerna i min studiegrupp på Universitetet… Har haft så himla bra med dem denna termin och detta blir ett litet avslut på en trevlig termin. Utan dem hade jag nog ruttnat!

Studiegrupp 2 äger!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.