Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

In i Mellodimman 2013 – Fredagens Genrep i FA

Så kom då dagen som framförallt Ebba hade vänta på sen julafton(då hon fick sin mellobiljett). I år skulle man ta sig ut till Stockholms senaste arenatillskott – Friends Arena. Kändes lite avlägset om man jämför med Globen, men det fick gå. Vi skulle ju till en arena som skulle vara något alldeles extra…
Pendeltåg i några minuter funkar bra och sen skulle man gå….och gå ..och gå ..och gå lite till.
Det tog i alla fall över 20 minuter att nå själva arenan och när man kom dit så märkte man den knappt pga alla byggen runt omkring.
Väl inne så kändes det som man var i Globen(gångarna). Allt var större inne och man hade längre ner till golvet, men nej …jag var inte impad öht.
Alla som satt på läktarna kom ju längre i från själva showen.

tur att man har sett den på bild….

Våra platser vara bra – riktigt bra! Det fanns bara en hake – en stor kamera. Fast den rörde sig under hela showen så vi kunde andas ut.
Det roliga var att vi satt vid programledarnas m fl ”paushörna” och det var lika kul att se hur en stor tv-produktion görs som att se artisterna.

Artisterna?
Ok då… då kör vi

Ulrik Munther – han gjorde det han skulle – varken mer eller mindre.

David Lindgren – ett energiknippe som jag tror kan komma minst topp 5

State Of Drama – har inte hört om nån som gillar dem så undrar vilka som röstade dem direkt till final??? Boring.

Anton Ewald – kommer bli farlig. Växte i mina ögon och jag älskade att han hade med Jennie Widegren(med kor) som ersättare i dansen. Kommer tyvärr inte ha det i kvällens final.Topp fem

 Louise Hoffsten – hennes intro på catwalken spelades in i går – hon verkar vara i dåligt skick, fast numret gick ok. Låten tilltalar inte mig alls.

Ralf Gyllenhammar – my god vad jag hoppade när hans eld kom…och varmt blev det. De skämtade inte när de sa att de som satt allra längst fram skulle få det ”hett”. Tyvärr tappa man hela låten när man titta på all eld. F´resten är inte låten spec. bra….

Ravaillacz – Det är ju go i numret och ja de är ju proffsiga…. synd att de slänger bort det på en skitlåt!

Sean Banan – kvällens absolut coolaste och häftigaste nummer! Synd att han är så ”intern” och att låten mest tilltalar de yngre. Show och dansman är han i alla fall Bananen.Övre delen

Robin Stjernberg – hajjade till när han i kväll faktiskt inte sjöng falskt. Det är nått med låten som gör att den känns osamanhängande. Han kommer ligga topp fem…men jag gillar inte den eller honom.

 Yohio – tydligen var han inte bra i går? Jag kan inte riktigt säga nått. Jag hörde inte riktigt honom(dåligt ljud)…Numret och låten är ju kanon och ja… hans röst var inte sämre än nån annans… My winner!

GLOBEN I MISS U!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.