Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

En i bassängen som kapitulerat?

En av kvinnorna från förra måndagen tog en oväntad vändning i dag… Jag fick reda på från Gisela att hon hjärtopererats nyligen denna kvinna. Ok , då förstår jag att hon kanske blir uppstressad av vissas simmande(bla mitt), men hon kan ju ff inte uppföra sig som hon gjorde. I alla fall så har jag hela tiden visat hänsyn mm mm, men nu när det gäller henne är jag extra noga med att inte ”störa” henne när jag simmar om. I dag sa hon att jag simmar om jättebra och var jättebra på att hålla avstånd – inga sparkar där inte. Sa att jag själv tycker att det är urjobbigt att bli sparkad på så det skulle aldrig fall mig in att uppföra mig på det viset.
Peace???

Återstår att se, men det känns som om hon insett att jag faktiskt inte är så hänsynslös som hon hävdade för en vecka sedan.

Nu är det bara Valrossarna kvar…de var för övrigt och simmade i går – På snabbanan! Jag höll mig på lekavdelningen för att slippa subborna – men tror ni inte de ändå gav mig en massa onda ögon och miner…
Det är verkligen fel i huvudet på dem? !

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.