Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Påhopp i bassängen

Den här dagens start satte sina spår…
Som vanligt startade dagen med den vanliga simningen. Lite halvtrött, halvseg och lite träningsvärk efter gårdagens styrkepass…men det brukar liksom efter en stund lättas upp.
Idag fick jag inte den chansen. Damerna var där. Damerna är två kvinnor – relativt stora kvinnor – eller snarare en av dem ser ut som en valross (ja jag är arg & upprörd). Av nån anledning verkar det som Damerna stör sig på mig… spec the Big One.
Jag simmar på motionsbanan – dvs två banor där man simmar runt och håller till höger. Nemas problemas – fram till de började simma och tydligen hata mig.
Jag ser till att inte stöta i nån – visar hänsyn – om jag simmar om glider jag in till häger på en gång i fall nån snabbare än jag kommer bakom osv osv.
Dessa två simmar ofta i bred, spec. när jag kommer simmande. Då är de där direkt och blockerar. De snackar om mig som Damer kan.
I dag kom smällen! Jag simmar i kapp The Big One och ja..har nästan hennes fötter i fejset. Hon simmar om en …jag med…men grejen med henne är att hon INTE går in till höger trots att hon har halva längden kvar. Hon fortsätter simma I MITTEN. Plötsligt bara tvärstannar hon
varpå jag som jag i bland kanske får påpeka(och UTAN att vara OTREVLIG) att hon får hålla till höger…
DU kan BYTA BANA fräser hon….
Sen öppnar hennes väninna som är typ en bit i från käften… Att jag ska minsann simma på snabbanan – jag ska inte bestämma osv osv osv….
SHIT! Rakt i magen tog den…för de verkligen vrålade åt mig.
När jag kom tillbaka till vändning då kommer en TREDJE dam(oberoende av de andra) och skriker att jag är HÄNSYNSLÖS…What the f***??? Då har jag råkat stöta till henne nått varv innan för hon låg i mitten och såsa…
Jag skulle minsann låta de som motionsimmade vara IFRED – de ville ha lugn och ro!?!?!
Hon blev stressad av mig….
Va i ….
Ska de bestämma vart jag ska simma? Jag platsar inte på snabbdelen(som var FULL) och jag simmar vart jag vill.
Efter detta var jag skakis – ville bara gå upp och aldrig mer simma. Nu på kvällen känner jag lika=( Jag har ångest för att träffa dessa damer igen – har nog aldrig blivit så illa behandlad.
Jag som under 8 år har simmat drygt 4 dar i veckan i denna bassäng…
Sen blev snabbanan ledig – då börjar dam TRE vråla att jag ska simma där(då var det bara hon, jag och en till på motionsdelen). Just då orkade jag inte tjafsa och bytte för stunden – sen kom en väderkvarnscrawlande karl och då bytte jag tillbaka.

VAD SKA JAG GÖRA? Jag skulle börja Vansbrouppladdning… men kom av mig TOTALT…Det knyter sig i magen…
Är jag fånig???

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.