Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Inne i MelloDimman – Deltävling # 3

Mycket ska man se… Gårdagens deltävling innehöll inte ett enda WOW…. Däremot slakt…

# 1 Youngblood
Men herr Kempe…Vad har du gjort!??! Hur kunde du låta dessa pojkar slakta en typisk Saadelåt! Du kunde väl övertalat honom att vara med …eller stått över… Tillsammans lät det bra, men några solo-röster hade de inte(ung som med Alcazar…)

# 2 Maria Ben Hajji
Sömnpiller…varför måste det finna så mycket ballader som betyder NOLL för en…Dessutom tappade man det redan när hon satt vid pianot och inte tog tonerna bra(nervös??)

# 3 Mattias Andréasson
Enda låten  som jämfört de andra kunde varit ett WOW..Dvs han skulle gått till Globen helt klart, men hallå..åkte ut!
Bra låt, han sjunger bra och kan leverera (utan Erik o Danny).

# 4 Love Generation
Deras låt förra året växte och blev riktigt medryckande(faktiskt), men detta var…ja… proffsigt och välsjunget, men tråkig låt. Ingen som liksom kan sätta sig… Undrar hur RedOne resonerar i dag ;-)(när folket föredrar en pratande gammal skåning)

# 5 Carolina Wallin Peréz
Jag gillar henne – hennes röst…Jag tyckte låten var helt ok, men inget ämne för Globen tyvärr. Lyssna på hennes KENT-tolkningar…De är underbara!!!!

# 6 Andreas Johnson
Jag har sett tillräckligt av honom. Att han gick vidare var nog för att det var han och att det fanns inget bättre liksom…eum. Låten var intetsägande och han kommer aldrig komma upp till en Glorious igen. Undrar hur många västar han har i sin garderob?

#7 Molly Zandén
Hon har en fantastisk sångröst, söt mm mm…Men jag och ballader… Det ska mycket till för att jag ska gilla en ballad. Den slog ju alla andra ballader hittills och kanske växer. Vem vet. En sak – Byt Kläder…..!!!

# 8 Björn Ranelid/Sarah Li
Ok då ska man ju skriva nått…. Jag tänker så här…Om man bytt ut Ranelid mot en annan skåning – Timbuktu så hade den räddat låten. Själva refrängen funkar ju… Sen är ju tyvärr texten väldigt väldigt…skum/flummig. Har han en engelsk översättning på den? Undrar hur svenska folket resonerade? Sen är ser han faktiskt väldigt obehaglig ut mannen…

Sean Banan, Thorsten och Ranelid…. vad säger det om Mello detta år???? Måtte de två förstnämnda bli bortsopade i 2a chansen!!!

Tänker inte lägga in några bilder denna vecka….av förklarliga skäl….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.