Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Nya Startrutiner – bättre för mig?

Det kom ett Nyhetsbrev:

 

”Nu ändras startrutinerna i Vansbrosimningen, Vansbro Tjejsim och Vansbro Halvsim. Gruppstarterna från och med startgrupp 2 tas bort och ersätts av individuella starter, det vill säga att man startar direkt efter att ha registrerat in sig i startfållan för sin startgrupp. På det här sättet blir det ett jämnare flöde av simmare längs tävlingssträckan och dessutom mindre trängsel vid starten. Startgrupp 1 har fortfarande gemensam start.”

Det borde väl vara bra för mig som har en viss trängselfobi…eller? Kommer bli ett himla springande och plaskande…

Ett Minne Blott?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.