Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Bryta i hop – komma igen

En dag kommer allt i fatt en…I dag är en sån dag – 8 veckor tog det att få fatt mig och bryta ner mig på alla sätt. Utlösande faktorn är mindre viktig. Tyvärr har mitt tidschema inte tid med denna ”energitjuv” som fullkomligt suger musten ur mig.
Jag vet inte om nedbrytandet är klart än så återuppbyggnaden är det ingen idé att påbörja förrän jag känner att det är klart för denna gång.
Börjar undra om man kan få ont i ryggen av sånt här? Att det sätter sig som en öm punkt?

Ja dagsformen kunde varit bättre …

Obs! Det är inte något av mina barn på bilden!
(men så känner jag mig smått)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.