Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

I morgon har jag en skoltjej

Så är då snart dagen här då min älskade stora lilla Ebba tar klivet in i skolvärlden. I morgon klockan 09.00 är det dags att träffa de nya fröknarna och klassen. Ebba har med sig 5 av sina tjejkompisar som hon gått på förskolan med sen hon var 1,5 år och sedan granntjejen i dörren bredvid. Jag är inte orolig att hon ska bli ledsen och mammig(intalar mig det). Jag har ju denna veckan haft precis samma på jobbet. Det bara vällde in nya 6åringar i onsdags och de var coola allihopa. Ett par flickor fick mammalängtan, men då förde man bara in dem i någon aktivitet så gick det över.

Min älskade snuttgurka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.