Livet med en Tom – om livet med min prins

Lång tid av tystnad

Ja så är jag tillbaka så som jag längtat efter min blogg. Trots det har det inte funnits vare sig ork eller tid att skriva; mest för att jag inte velat att det skulle bli ett tomt meningslöst skrivande. Så nu skriver jag om att livet inte alltid är lätt speciellt inte vid sjukdom, sambon har tills idag varit sjukskriven och mår egentligen inte bättre, men nu har vi en tid till magnetröntgen och efter det finns det förhoppningsvis en ljusning.

På det har sonen mått risigt och fått nässelutslag som idag visade sig vara streptokocker så en pencillinkur står på programmet där.

Min egen ljusning är att i helgen tar jag min son, mamma och pappa och åker till Ullared. Har för första gången bokat en stuga där så att vi får gott om egen tid tillsammans. Jag måste hemmifrån så lite planerat och väldigt mycket spontanitet låg bakom det här äventyret. Tom tycker att det ska bli jätte kul att åka bort med mormor och morfar.

Så nu händer det en hel del så jag ska skriva en massa om vad som komma skall, men det kommer nog ett och annat inlägg om det som faktiskt hänt dessa veckor.

Det har varit mest vardag barn man städning och väldigt lite sömn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.