Livet med en Tom – om livet med min prins

MVC

Igår var jag på inplanerat möte på MVC. Det var snabbt avklarat och allt var som det skulle. Mitt låga blodtryck fortsätter att vara lågt och just som gravid så hyllas det stort.

Annars protesterade pyret stort mot att flyttas runt när hon mätte livmodern. Svårt att hålla sig för skratt, det är gott gry i pyret.

Ja och mina fysiska besvär är ju inte helt ovanliga när det gäller graviditeten. Ont i ryggen, andfåddheten och till och från halsbränna. Får ta det för vad det är, något övergående. Fast ibland måste man få klaga, bara för att det känns skönt att få göra det.

Hon sa det som finns i våra tankar också, att om detta vårt pyre föds som Tom i vecka 35 är det mindre än sex veckor kvar.

Så nu är det slut på längre utflykter för jag tänker inte föda någon annanstans än här. Japp jag tror inte på förlossningsvård utanför mitt landsting. Just nu hoppas jag att pyret stannar så länge som möjligt och att RS-viruset som går är snabbt övergående för mindre risker och lättare för besök. Just nu är det mycket restriktioner på BB och tidig hemgång brukar inte vara aktuellt när man föder prematurt. Vilket är en stor risk att det blir även denna gång.

Jag har redan varit i kontakt med förlossningsläkare här på grund av min förra förlossning och fått ett super bra stöd. De tror inte att jag kommer att gå full tid, när är dock svårt att avgöra. De tror dock inte att det ska finnas några hinder för en vaginalförlossning så vi håller tummarna för att det blir så. Annars är jag trygg med att de på plats vet vad som är bäst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.