Livet med en Tom – om livet med min prins

Lördag

Ja idag var det åter helg och Tom åkte en stund till sin mormor för att han ville det. Han ringde själv till henne och bestämde hur de skulle ha det och så fick vi skjutsa dit honom. Jag gillar hur han tar för sig tyvärr försöker han göra det samma med sina kompisar, men det är inte lika lätt att vara så flexibel då. De är inte ofta det går att pricka in en dag som passar alla.

Jag har packat julsaker, tittat på skidor på Tv och fixat här hemma, vill ju att det ska vara fint eftersom jag åker till Rättvik nästa helg och det är massor att förbereda inför det.

Sedan har jag mängder med funderingar just nu som jag måste brottas med själv och dessa tar mycket av min egna energi, så det känns som om jag mest svamlar just nu.

Som ni säkert också märkt så kom vintern idag med massor med snö så imorgon blir det pulkabacken, varm choklad och korvgrillning, familjemys när det är som bäst. Idag var det ingen idé att vara ute när det blåste som det gjorde det räckte att fylla på spolarvätska i bilen, vi sköt till och med upp tankningen till imorgon.

Nu är det sängen och några timmars sömn gissar på för få och att det är en förväntansfull kille som kommer upp imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.