Livet med en Tom – om livet med min prins

Tips till jul

För ett tag sedan shoppade jag rejält på rean hos Panduro på nätet, jag har inte varit så pigg på att handla i deras webbshop eftersom de har så hög fraktkostnad, men nu såg jag att de börjat med hämta i butik med gratis frakt. För mig som har en Panduro butik på så nära håll blir det bättre.

Nu var det ingen liten rea de hade utan det var jätte bra priser, perfekt nu när Tom tycker att det är så kul att pyssla, både scrapbooking, pärlor och annat. Jag hittade bland annat julsatser som passar juniorer så att vi kan göra lite roligt julpynt tillsammans. Tycker att det är så skönt med dessa satser eftersom de innehåller allt som behövs och dessutom går allt åt så att det inte blir en massa spill som sparas både högt och lågt.

Sedan blev det några roliga formar till bakningen också, både till mjuka kakor och till sockerpasta, ja vi älskar att baka, tyvärr blir det inte mycket nu eftersom vi inte äter socker, men till jul då ska det bakas massor. Har redan hittat några recept som jag ska testa, plus att det blir förra årets favoriter från loppis julevent – saffransmuffins med kokos och kanelfrostning.

IMG_6250IMG_6247IMG_6248IMG_6249

På tal om bakning så fick jag en underbar upplevelse när jag kom till förskolan i dag, de satt och åt kanelbulle på mellanmålet, de firade kanelbullensdag idag istället för på fredag eftersom Tom inte skulle vara där då. Sånt gör en alldeles varm i hjärtat när de tänker på att han skulle missa det och därför bakade och åt de bullar idag istället. För ni missar väl inte att det är kanelbullensdag på lördag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.