Livet med en Tom – om livet med min prins

3 månader till jul

Så nu börjar nedräkningen till en av mina absolut bästa högtider. Jag älskar julen och frossar gärna i allt som hör julen till. Från advent ska det pyntas med ljustakar och tomtar. Det ska tändas ljus både högt och lågt; hos oss kör vi mest med batteridrivna både för brandrisk och värme. Vi har liksom varmt ändå.

I år kan vi dessutom slappna av ordentligt för alla julklappar är i stort sätt klara, bara att paketera. Sedan är det lite småfix med julkalendrarna till Tom, men sedan är det klart också. Tänkte börja slå in snart för att slippa sitta på natten innan första december.

Sedan ska det ju ordnas med riktig gran också, ja trots att man förbereder så kan man inte hinna fixa allt i förväg. Det finns mycket som ska göras om lika som varje jul. Det handlar om de egna julkorten som ska fotas och beställas.

Trots alla förberedelser så är det ändå stressigt på julafton, det gäller att vara här och där och överallt. De senaste jularna har vi firat hos oss, och det har på ett sätt varit skönt att slippa åka runt till flera utan haft alla hos oss. I år har vi inte bestämt hur vi ska göra för jag vet inte om jag orkar ordna allt.

Sedan ska vi ju som alltid hinna förbi både minneslund och kyrkan…

Det är underbart med julen det är som att föda barn tror jag man glömmer snabbt det som var jobbigt och minns bara allt det underbara, tills man som idag spaltar upp det och känner inte i år igen.

Fast det är ju jul i över en månad och det är bara en av dagarna som är lite jobbig; jag älskar julen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marlene

    Här är en julälskare till! Och jag vägrar stressa då… så vi åker till mina föräldrar över jul och har inte ens så mycket som en julskinka hemma hos oss. Men julpynt har vi, massor!!!