Liniz's resor

Reimas Regnkläder

  

Som barn behövs inte så mycket för att det ska vara roligt att leka utomhus.   

Ett paraply och leka ”Madicken” och hoppa och flyga roade min son länge härom dagen. 

   
   

img_7116

Vi gillar verkligen att vara utomhus mycket och för det krävs bra kläder som tål både regn och kyla. Ett av mina favorit barnklädesmärken när det kommer till utomhus kläder är verkligen Reima. Från början var det faktiskt min mamma som rekommenderade mig att köpa Reimas ytterkläder till O när han var liten för de hade jag. Sedan har han faktiskt nästan bara haft Reimas overaller om vintrarna och deras regnkläder, då vi varit så otroligt nöjda med kvalitén. 

   
 

Jag är med i Reimas testpatrull och har fått hem en Reima outfit att testa,  en regnjacka Lampi och ett par regnbyxor Oja som är väldigt lätta att ta på själv för en blivande 6-åring. Känns enklare med resår i midjan än med hängslen faktiskt nu när de börjar bli äldre. Även ett par nya matchande gummistövlar och en härlig mjuk och skön windfleece jacka Ajatus som passar perfekt att ha under regnjackan, men som kommer bli en snygg vårjacka också. Sonen älskar färgerna, lite kamouflage grön inspirerad. Reima är väldigt rymliga i storlekarna. Nu har jag beställt stl 128 åt sonen, men jag känner att stl 122 blir nog precis, så har hellre lite rymliga kläder, framför allt på regnkläder eftersom man alltiud har något under regnställ.

Har du något favoritmärke på ytterkläder? Där känner jag det är otroligt viktigt att de är funktionella OCH slitstarka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fröken M

  Snyggt ! Vi skulle behöva köpa både nya regnkläder och stövlar till viggo !
  Jösses, ”småttingarna” växer ju som ogräs !! 😉

  Tanken är att köpa både halsband och örhängen i USA. Förhoppningsvis blir det ett par snygga sandaler och en väska oxå…
  Men armbandet fick jag garranterat billigare nu, så jag kunde inte vänta 🙂

  Kram