Liniz's resor

Sälsafari på Västkusten 


När man är på västkusten hör verkligen båtturer till. Maken och sonen var ute på sälsafari och fisketur igår med vår granne här nere. Jag vågade mig inte riktigt på att åka ut på havet utan flytväst till lille L. 

Drygt 15-20 minuter med båt rakt ut från Skaftö finns en stor klippa med massor av sälar. Verkligen jätte häftigt att se. För två år sedan var även jag med på sälsafari och fiske. Jag var så imponerade av att se så många fria sälar. De trivdes verkligen bra på sin klippa. 


Åker ni till Västkusten så måste ni verkligen åka på sälsafari. Det finns många anordnade sälsafari turer längs Bohuslänskusten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva – People in the Street

    Så härligt att se sälarna i det fria! Här uppe i den norrbottniska skärgården ser vi dem också emellanåt, både sommar och vinter, ibland från skoter och ibland från båten. Det är något speciellt att se djuren på det sättet 🙂