Liniz's resor

Vinn Ullmax Ullunderställ till både liten och stor

Skidsäsongen närmar sig med stormsteg och vintern. Jag bara väntar och väntar på att snön ska komma och det ska bli ett par minusgrader. Ett ullunderställ är ju ett måste på vintern och nu har TVÅ av er chansen att vinna ett ullunderställ. Ett vuxen ullunderställ till dig / en mamma och ett barn ullunderställ ifrån Ullmax.

 

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt.

Tävlingen pågår tom 18 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Dam; Jonna P

* Barn; Tessan S

STORT GRATTIS!!!

****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit). Jag garanterar inte att vinsten hinner fram innan jul.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ingela25

  Jag är gärna med och tävlar om ett underställ. Vore toppen när ja nu äntligen har kommit till den punkten att jag fortfarande vill springa fast det är vinter.

 2. Klaudija Martinovich

  Jag är gärna med och tävlar om detta. Skulle passa perfekt då jag är ganska så frusen av mig. Är den i någon speciellt storlek? Jag brukar ha storlek Large. Delar detta inlägg på fb under mitt namn Klaudija Martinovich.

 3. Heidi

  Ja tack gärna ett ullunderställ! Jag har min svärmors gamla ha ha och min som har inget alls än..så d vore verkligen toppen nu när man är ute mycket med barnen å sen även tränar utomhus. Håller verkligen tummarna! Kram Heidi

 4. Therese E

  Vilket toppenpris! Självklart vill jag vara med o tävla! Ett underställ till mig låter toppen så jag slipper frysa när jag är ute o leker med barnen 🙂

 5. Linnea Zimmergren

  Vi som älskar att vara ute och snart åker till Sälen skulle önska oss detta. Både barn och mamma har vuxit sedan förra säsongen… Märkligt

 6. Sanna

  Wow, vilket fantastiskt pris! Jag själv äger inget underställ till mig själv alls, och dottern har växt ur sitt gamla. Det vore därför perfekt med ett nytt till dottern och mitt allra första ifrån finaste Ullmax som jag hört ska vara riktigt bra.

  Givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 7. Lisette

  Från soliga thailand ärjag gärna med och tävlar! Kylan känns avlägsen, men tyvärr möter vi den snart igen. Lillebror sover ute på förskolan; perfekt med bra underställ då!

 8. Gerdan

  Snälla Liniz, varför kan du inte mejla dem som vinner som nästan alla andra gör. Jag kan inte hitta vinnarnas namn någonstans så det känns meningslöst att tävla.
  Mvh
  Gerdan

 9. Maria E

  Att leka i snön i vinter blir toppen
  om jag och dottern har underställ från Ullmax på kroppen.
  Ull är miljövänligt till tusen
  och jag slipper känna mig frusen!

 10. Jenny s

  Detta skulle va perfekt e tävlingsfiskare i norra Sverige o det kan bli upptill -30 grader men har inget bra underställ

 11. Jenny Olsson

  Detta hade vart en perfekt vinst för denna frilufsfamilj! Jag köper ju ordentliga kläder till barnen men nu fryser jag själv som en tok. Vi är ute mellan 5-7 timmar om dagen så JA TACK!

 12. Emelie

  Verkligen en tävling som min kropp skriker åt mig att delta i! Efter att temperaturen går ner för varje dag och nu minusgraderna kommit så tycker min kropp det är VÄLDIGT kallt när jag i stallet hänger! Därför skulle verkligen ett riktigt bra underställ göra stor skillnad! Så nu håller kroppen alla sina tummar och tår för lite tur på vår sida 🙂

 13. Christina Frisberg

  Jag brukar använda ullunderställ när jag tränar under den kallare årstiden för det värmer å gott och transporterar bort svett från kroppen, så jag hoppas jättemycket på vinsten och det andra till lilla Elliot när han åker i pulkabacken 🙂
  Kramar 🙂

 14. Camilla

  Jag är med! Har tyvärr inget att dela med. Men lämnar ett rim:

  Jag älskar att vara ute och mysa,
  men på senaste är allt jag gör att frysa,
  men som blivande förskollärare vill jag slippa nysa,
  och inte behöva vara hemma och rysa

 15. Maria Karlsson

  Underbar tävling! Ska iväg på skidsemester och hoppas att det även kommer snö här hemma snart. Med detta snygga underställ kommer snön, om möjligt, att bli ännu roligare!

 16. Anna Malin R

  Jag är självklart med även jag och gillar och delar på fb såklart (Anna Malin R)

  Nu håller jag tummarna, ha en fortsatt härlig jul!

 17. Joakim Hansson

  Skulle vara perfekt att vinna detta set till mig och sonen. Vi älskar att vara ute i skog och natur. Väntar (och längtar) bara efter snön nu, så blir det pulkaåkning varje ledig stund!

 18. Jessica Hultén

  Åh,aldrig ägt ett underställ,men nu då vi har fått barn så kommer jag behöva ett underställ antar jag då vi ska vara mkt ute,så slipper även jag frysa!

 19. Johanna

  Hej! Jag är jättegärna med och tävlar. Använder ofta underställ under vintern, dels för att jag gillar att åka skidor och dels för att jag lätt fryser. Detta vore perfekt!

  Glad lucia!
  Johanna Eriksson

 20. Susanne söderkvist

  Skulle vara härligt att ha när jag är ute och leker med mina barnbarn. jag är väldigt frysen. jag delar med Tesse skogh

 21. Kathrine Sjörup

  Jag vill gärna vara med. Önskar mig rent faktiskt ett nytt underställ i julklapp.

  Delar självklart på fb.

  Kram på dig Lina.

 22. Camilla

  Jag är gärna med och tävlar för jag äger inget underställ, sonen och jag skulle bli snyggast i stan med underställ från Ullmax 🙂

  Kram Camilla F

 23. emma rudbeck

  Hej
  Jag vill jättegärna vara med . Har blivit så frusen av mig så ett underställ hade passat bra och så ett till dottern.
  Jag har delat tävlingen på min fb
  mvh emma

 24. Linda S

  Jag är gärna med. Upptäckte ett stort hål i mitt underställ när jag plockade fram det för säsongen. Efter 15 år har understället gett upp.