Liniz's resor

Hotel Guggenberger i Kleinarl 

När vi var i Österrike på vår skidsemester bodde vi på mysiga Hotel Guggenberger, som är beläget mitt i skidorten Kleinarl.

Läge 

Det är beläget ca 5 minuters promenadavstånd från liftsystemet och där man kan hyra skidor och köpa liftkort. Knappa 10 minuters promenad till barnbackarna och orkar man inte gå så går skidbussen varje halvtimme precis utanför hotellet för vidare färd ner till byn eller om man vill åka vidare till Wagrains skidområde. 

Rummen 

Vi bodde i ett stort familjerum med två sovrum. Ett med två enkelsängar i och det stora rummet med dubbelsäng och även en soffa. 


Det var mestadels inrett i trä och med en mysig alpkänsla. 


Vi gillade verkligen rummet som var både stort och rymligt. Vi hade även en balkong med fantastisk utsikt. Dock var det lite för kallt att sitta där, men att kunna gå ut på balkongen och njuta av den vackra utsikten var guld värt. Vilket läge – så vackert. 

Wellness / SPA 

Hotellet hade även en mysig Wellness avdelning med både inomhus och utomhuspool, flera olika sorters bastu och en avdelning där man kunde sitta eller ligga och läsa. 


Här njöt vi av lugnet och badade flera eftermiddagar och värmde oss i bastun. På rummen fanns även den fina korgväskan med rena badlakan i varje dag. Så man hoppade bara i bikinin och tog med sig badhandukarna och gick ner – lyx. Tycker det verkligen är ett stort plus när hotell har pool, eftersom vi alla i familjen älskar att bada. 

Frukostbuffé 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (1)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...