Liniz's resor – Resor, Barn & Livsstil
liniz2013

Liniz's resor

Annons

Hotel Guggenberger i Kleinarl 

När vi var i Österrike på vår skidsemester bodde vi på mysiga Hotel Guggenberger, som är beläget mitt i skidorten Kleinarl.

Läge 

Det är beläget ca 5 minuters promenadavstånd från liftsystemet och där man kan hyra skidor och köpa liftkort. Knappa 10 minuters promenad till barnbackarna och orkar man inte gå så går skidbussen varje halvtimme precis utanför hotellet för vidare färd ner till byn eller om man vill åka vidare till Wagrains skidområde. 

Rummen 

Vi bodde i ett stort familjerum med två sovrum. Ett med två enkelsängar i och det stora rummet med dubbelsäng och även en soffa. 


Det var mestadels inrett i trä och med en mysig alpkänsla. 


Vi gillade verkligen rummet som var både stort och rymligt. Vi hade även en balkong med fantastisk utsikt. Dock var det lite för kallt att sitta där, men att kunna gå ut på balkongen och njuta av den vackra utsikten var guld värt. Vilket läge – så vackert. 

Wellness / SPA 

Hotellet hade även en mysig Wellness avdelning med både inomhus och utomhuspool, flera olika sorters bastu och en avdelning där man kunde sitta eller ligga och läsa. 


Här njöt vi av lugnet och badade flera eftermiddagar och värmde oss i bastun. På rummen fanns även den fina korgväskan med rena badlakan i varje dag. Så man hoppade bara i bikinin och tog med sig badhandukarna och gick ner – lyx. Tycker det verkligen är ett stort plus när hotell har pool, eftersom vi alla i familjen älskar att bada. 

Frukostbuffé 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...
Annons

Gott Nytt År 2017 

Årets sista dag är här och året har gått fort. Jag testade Best Nine 2016 på instagram för att se mina mest gillade bilder. De borde sammanfatta året bra. 2016 handlade enligt instagram mest om min graviditet, jag var ju trots allt gravid 5,5 månad av 2016 och om nytillskottet i familjen eller mina barn. De bilderna fick mest likes. 

Graviditeten gjorde ju också att jag inte kunde flyga (jobba) jag gick ju ner på marken i december 2015 när jag var i v16 och därefter hann vi bara med en utlandsresa i januari. Men det gör mig absolut ingenting. En till liten prins kom till världen. 

2016 var ett helt ok resår – jag jobbar på min årskrönika om årets resor, så den får ni läsa inom kort. 

Men 2017 kommer definitiv bli ett bättre resår. 


Som Resebloggare är såklart nyårslöftet enkelt! Fler resor och upptäcka fler länder som jag inte har varit i. 

Jag drömmer bland annat om Portugal, Kroatien, Holland, Serbien, Slovenien, Malta  och Belgien. Så får vi se hur många nya länder det blir?! 

Har du något nyårslöfte? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons