liniz2013

Liniz's resor

Annons

Gott Nytt År 2017 

Årets sista dag är här och året har gått fort. Jag testade Best Nine 2016 på instagram för att se mina mest gillade bilder. De borde sammanfatta året bra. 2016 handlade enligt instagram mest om min graviditet, jag var ju trots allt gravid 5,5 månad av 2016 och om nytillskottet i familjen eller mina barn. De bilderna fick mest likes. 

Graviditeten gjorde ju också att jag inte kunde flyga (jobba) jag gick ju ner på marken i december 2015 när jag var i v16 och därefter hann vi bara med en utlandsresa i januari. Men det gör mig absolut ingenting. En till liten prins kom till världen. 

2016 var ett helt ok resår – jag jobbar på min årskrönika om årets resor, så den får ni läsa inom kort. 

Men 2017 kommer definitiv bli ett bättre resår. 


Som Resebloggare är såklart nyårslöftet enkelt! Fler resor och upptäcka fler länder som jag inte har varit i. 

Jag drömmer bland annat om Portugal, Kroatien, Holland, Serbien, Slovenien, Malta  och Belgien. Så får vi se hur många nya länder det blir?! 

Har du något nyårslöfte? 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Liniz Travel 


Jag ser att många fortfarande kommer in på min gamla blogg. 
Missa inte att jag har flyttar till Liniz Travel numera. Så nu inte går miste om alla mina härliga resetips – numera som tvåbarnsmamma. 


Välkommen till Liniz Travel 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Sälsafari på Västkusten 


När man är på västkusten hör verkligen båtturer till. Maken och sonen var ute på sälsafari och fisketur igår med vår granne här nere. Jag vågade mig inte riktigt på att åka ut på havet utan flytväst till lille L. 

Drygt 15-20 minuter med båt rakt ut från Skaftö finns en stor klippa med massor av sälar. Verkligen jätte häftigt att se. För två år sedan var även jag med på sälsafari och fiske. Jag var så imponerade av att se så många fria sälar. De trivdes verkligen bra på sin klippa. 


Åker ni till Västkusten så måste ni verkligen åka på sälsafari. Det finns många anordnade sälsafari turer längs Bohuslänskusten.

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

  1. Eva – People in the Street

    Så härligt att se sälarna i det fria! Här uppe i den norrbottniska skärgården ser vi dem också emellanåt, både sommar och vinter, ibland från skoter och ibland från båten. Det är något speciellt att se djuren på det sättet 🙂

Se fler...

Astrid Lindgrens Värld på Skansen 

I helgen kommer Astrid Lindgrens Värld till Skansen. Det bjuds på massor av roliga aktiviteter för barnen. Alltifrån Pippi teater till allsång, pannkakskalas, sagoläsning och mycket mycket mer. 


Vi har varit på det två år i rad och det har varit jätte bra. Såklart ska vi dit i helgen igen. Ses vi kanske där? Annons
Kommentera (1)

Kommentera

  1. Anna, Travel on a Cloud

    Så mysigt! Rena paradiset för barnen. Mina barn är tonåringar så det blir inget besök där. 😉 Men när de var små besökte vi Sagostigen i Malmköping, minns jag. Tror även vi tittade in i Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.

Se fler...

LinizTravel.com

Liniz Travel

Mina kära läsare från och med idag har jag flyttat till en egen domän och min nya blogg heter numera LinizTravel.com

Jag har för en längre tid sedan bestämt mig för att  skaffa en egen sida, men nu ÄNTLIGEN har det blivit av. Där kommer nu såklart fortsättningsvis att få följa med på våra resor, äventyr och få se den kommande familjetillskottet.

 

Vi ses på LinizTravel.com

 

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera