Liniz's resor

Nybroberget i Borlänge 

   
Igår var det slalom premiär för sonen. Han har aldrig stått på ett par slalom skidor innan men såg fram emot dagen mycket och var riktigt taggad för att lära sig att åka slalom. När vi kom upp till Nybroberget hade min snälla och morgonpigga vän redan hyrt utrustning åt oss. Så allt stod vid husknuten ich väntade på oss när vi kom upp till Borlänge. 

   
 Tack vare konstsnö så såg det riktigt vintrigt och härligt ut trots att dagen inte bjöd på så mycket sol. 

   
 
O och hans pappa började i barnbacken med knappliften men det tog inte lång tid innan de gav sig på bygelliften och den lite större backen. 

   
 Måste säga att jag imponerades av att han lärde sig så snabbt bara själv och av hans pappa. Sista åken körde han till och med själv med sin kompisar. 

   
    
 En riktigt lyckad skidstart för sonen måste jag säga. Så nu har han verkligen bara fått mersmak. Nästa vinter måste vi verkligen boka en riktigt fjällen semester. Men Nybroberget var verkligen perfekt för nybörjare och alldeles lagom mycket folk. Vi passerade ju Romme Alpin på vägen upp men där var det verkligen mycket folk, fast det är ju betydligt större oxå. 

Gillar ni att åka skidor? Föredrar ni skidsemester eller solsemester? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    I vår familj älskar vi skidåkning, men bara utförs. Längdskidor har jag aldrig förstått mig på…. Vi har ju till och med bott i Åre, dottern är född där. Så vi åker gärna skidor i Åre när vi ska på skidsemester då det fortfarande känns som hemma trots att det var många år sedan nu. Kram

  2. Lisa & livet från den ljusa sidan

    Vad kul att ni körde där, där lärde jag mig åka en gång i tiden. När jag var barn fanns inte Romme ännu. Vi har kört där någon gång med barnen för det kan ju ha sina uppsidor med ett mindre och lugnt system också – men vi kör Romme 99 gånger av hundra. Så himla bra!
    Hoppas Borlänge var härligt på alla sätt och vis! Glad påsk!