Liniz's resor

Grekland Panorama Mässan 

  
I söndags var jag och sonen på Grekland Panorama resmässan i Globen.  Det var riktigt inspirerande och ni kan ju bara tänka er längtan till Grekland som kom… 

  
Man fick bland annat se hur de pressade oliver och gjorde olivolja. All mat som man fick smaka på var enormt god och både sonen och jag hade turen att vinna både grekisk olivolja och grekiska oliver. 

   
 
Oscars favoriter  – Lollo och Bernie – var såklart på mässan och kände igen honom… Kan ju faktiskt stämma efter alla resor som vi har gjort till Sunwing Resorts genom åren. Nu längtar vi till Grekland ännu mer. Vi funderar faktiskt på att boka Sunwing Makrigialos på Kreta i sommar. Vi har aldrig varit där. Har du? Rekommenderar du det? 

Annars känns Sunwing Kalithea som ett säkert kort. Där har vi ju varit förut och gillade det starkt. Grekland lockar oss iaf mycket i år. 

  
De hade många roliga aktiviteter för barnen under mässan. Ansiktsmålning, man fick ballong figurer, pyssla, provsmaka massa gott, träffa researrangörernas maskotar, tävlingar och mycket mer. Så vi hade en mycket mysig eftermiddag tillsammans. Passade såväl stora som små. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Hotellet på Kreta är superfint. Vi bodde på deras Ocean Beach club för 5 år sen. Det enda negativa var en väldigt lång transfer. Kram Petra