Liniz's resor

Fira jul utomlands 

 
Jag har många gånger funderat på att fira jul utomlands med familjen. Men måste erkänna att jag verkligen älskar julen och allt som hör julen till med julpynt, julgran, julklappar, julbak etc Så det lockar mig faktiskt inte jätte mycket. 

Under mina år som reseledare firade jag en jul på soliga Teneriffa och en jul i snöklädda Alperna närmare bestämt i Livigno i Italien. Som flygvärdinna har jag även firat jul i Thailand. Så jag har ju provat på det. Och är inte så mycket för att fly från julen. Men tanken har slagit mig. 

Än så länge är jag väldigt nöjd med att fira julen i Stockholm och i Dalarna. Ofta får vi en vacker vit jul i Dalarna men det ser inte ut som det i år…. 

  
Hur känner du för att fly julen och julstressen? Fira på en en solig strand bland palmerna istället för i ett nu regnigt och mulet Sverige?! 

Det finns ju verkligen många härliga alternativ till julfirande. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    För bara ett par år sedan så sa jag att jag aldrig kunde tänka mig att fira jul utomlands. Men sen bara något år tillbaka så säger jag och min varje år runt den 22/12 att nästa år reser vi bort över jul.
    Trots att vi avsäger oss mycket så är det alldeles för många ”måsten” (speciellt med vem och var man ska fira) och varenda människa verkar jättestressad.
    Så återigen sa vi igår att nästa år åker vi bort.
    Älskar allt julpynt, julgran, julklappar m.m. Men skulle nog bara må bra av ett litet avbrott från allt det där och fly släkten 😉 Kram