Liniz's resor

Vinn biljetter till Andys Lekland

  
Andys Lekland i Bromma är väldigt populärt i vår familj och sonen har redan hunnit vara där tre gånger. Helt klart Stockholms bästa lekland. 

Nu tänkte jag att TVÅ av er skulle vinna TRE biljetter var till Andys Lekland i Bromma. 

  

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 14 november 23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev; 

* Malin T & Michaela S 

Stort grattis!!!! 

******************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. towe

  Åh vad roligt jag vill vinna! Tro det eller ej men min 5åring har inte besökt ett enda lekland än. Bromma ska ju vara absolut bäst så det vore roligt att ta med honom och en kompis dit!

 2. Michaela Södrlund

  Jag skulle så gärna vilja ta med min son och mina bonusbarn till Andys Lekland. De älskar lekland men det blir tyvärr väldigt sällan de får gå. Därför vill jag unna dem en lekdag på Andys Lekland. Det skulle vara en överraskning för barnen som verkligen skulle göra dem otroligt glada.
  Jag har delat inlägget på fb och håller fingrar och tår på att just vi vinner.
  Mvh Michaela

 3. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna då vi älskar att busa runt på lekland, och väldigt gärna skulle vilja besöka Andys nya lekland som vi har hört så otroligt mycket gott om. Vi är ju rätt ofta i Stockholm så ett besök skulle absolut vara trevligt att planera in med dottern.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 4. Malin Tilja

  Åååå mina barn älskar att gå på lekland! Det skulle vara jätte kul stt överraska den med detta då vi aldrig varit där.Jag är givetvis med & tävlar:). Delar ditt inlägg på fb.

 5. Nettan

  Min son fullkomligt älskar lekland, så han skulle bli jätteglad över ett besök.
  Perfekt present att få en lördag eller söndag i julklappskalendern tänker jag 🙂
  Delar på FB, Jeanette Santesson
  Kram

 6. Helena

  Andys är en favorit hos bägge mina söner. Vi har varit i sickla och Skärholmen men är jätte nyfikna på Bromma! Vore helt fantastiskt kul att vinna detta nu när det närmar sig jul!
  Håller tummar och tår ✨✌️